Etrafına topladı ve: Büyük maça hazır olun

Fransız teknik adam ‘Herkesin bu karşılaşmanın bilincinde olması lazım. Zorlu bir süreçten geçiyoruz fakat sizlere güveniyorum. Artık tamamen bu maça odaklanalım’ ifadelerini kullandı.

Etrafına topladı ve: Büyük maça hazır olun

Ligin ikinci yarısına kötü bir giriş yapan ve oynadığı futbolla hayal kırıklığı yaratan Bursaspor’da cuma günü oynanacak zorlu Beşiktaş maçının hazırlıklarını devam ediyor. 

Basına sadece 20 dakika açık olan, Teknik Direktör Paul Le Guen nezaretindeki dünkü idmanda yeşil beyazlıların taktik üzerinde durduğu öğrenildi. Teknik Direktör Paul Le Guen çalışma öncesi oyuncularına etrafına toplayarak Beşiktaş maçıyla ilgili önemli mesajlarda verdi. 

FATY 11’E GİREBİLİR

Fransız çalıştırıcı maçın öneminden bahsederek, ‘Bu hafta büyük bir maç yapacağız. Bunun bilincinde olmamız lazım. Bunun için de büyük ve özel bir hazırlık yapmamız gerekiyor. Sizlere güveniyorum. Artık tamamen bu maça odaklanalım’ ifadelerini kullandı. Bu arada Paul Le Guen’in Ricardo Faty ile özel bir görüşme yapması da dikkatlerden kaçmadı. Deneyimli teknik adamın Faty’e kritik karşılaşmada savunmada şans vermeyi düşündüğü ve bu konuda uyarılarda bulunduğu belirtildi. 

TAKİPTELER

Sakatlığı nedeniyle Aytemiz Alanyaspor maçında forma giymeyen Badu takıma katılırken, deneyimli teknik adamın Beşiktaş karşısında sahaya süreceği 11’i şekillendirmeye çalıştığı belirtildi. Timsah’ta cezalı olan Agu’nun yenine 6 numarada yeni transfer Shehu’nun oynaması bekleniyor.  Ayrıca dünkü çalışmayı Başkan Ali Ay ve Futbol Şube Sorumlusu Hasan Parlakay’da antrenmanı takip etti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X