EURO 2016’yı bekleyelim

Serdar Aziz’in menajeri Haluk Canatar, “Fenerbahçe haberleri şuan için doğru değil. Avrupa Şampiyonası’ndan sonra gelişmelere bakılır” diye konuştu.

EURO 2016’yı bekleyelim

Transfer dönemine uzun bir süreç var fakat Serdar Aziz’in ismi şimdiden gündeme gelmeye başladı. Fenerbahçe’nin tecrübeli stoper için Bursaspor’un kapısını çalacağı iddia edilirken, Serdar’ın menajeri Haluk Canatar konu hakkında açıklamalarda bulundu. Canatar, “Serdar Aziz’e yurt dışından ve içinden her dönemde transfer teklifleri geliyor. Beşiktaş, hem sezon başında, hem de devre arasında talip olmuştu. Bugün için bir İstanbul takımının ismini vermem etik açıdan yanlış olur. Şu an için Serdar’ın herhangi bir kulüple görüşmesi yok, olamaz da” dedi. 

MANCİNİ İSTEMİŞTİ

Sezon ortasında Inter’in Serdar’ı resmen istediğini ifade eden Haluk Canatar, “A Milli Takım’da oynayan 26 yaşındaki Serdar için her gün böyle transfer haberleri çıkabilir. Fakat Serdar’ın da korunması gerek. Transfer teklifi gelince, ben teklifi Bursaspor’a iletirim. Bugün böyle bir şey yok. Inter, sezon ortasında Bursaspor’a resmi teklif getirmişti. Mancini istemişti, hatta Serdar’ı izlemek için Katar’daki milli maça kadar gitmişti. Fakat o zaman yabancı sınırına takıldı. Serdar için Fransa 2016’yı beklememiz gerekir. Avrupa Şampiyonası’ndan sonra gelişmelere bakılır” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X