Euro pazarlığı!

Trabzonspor, Ozan Tufan ve Şener Özbayraklı için ısrarını sürdüyor.

Euro pazarlığı!

Karadeniz kulübü, her iki oyuncu için 7 milyon 750 bin Euro ile birlikte Mustafa Yumlu, Soner Aydoğdu ve Zeki Yavru’yu önerdi, yeşil beyazlı yönetim teklifi reddetti.

Bursaspor ve Trabzonspor dün sıkı bir Ozan Tufan ve Şener Özbayraklı pazarlığı tüm hızıyla sürüyor. Karadeniz ekibi uzun süredir kadrosuna katmak için uğraştığı iki yıldız isim için dün bir kez daha yeşil beyazlı yönetimin kapısını çaldı. Teknik Direktör Ersun Yanal’ın ısrarla istediği Ozan ve Şener için bordo mavili kulüp, son olarak 7 milyon 750 bin Euro ve Mustafa Yumlu, Zeki Yavru ile Soner Aydoğdu’yu önerdi. 

ŞENOL HOCA KARŞI ÇIKTI

Bursaspor yönetimi ise bu teklifi kabul etmedi. Trabzonspor yönetiminin bu paranın büyük bir bölümünü peşin olarak ödeme önerisine rağmen ret cevabı veren yeşil beyazlılar, konunun kapanmasını istedi. Bilindiği gibi özellikle Teknik Direktör Şenol Güneş, gerek Ozan’ın gerekse Şener’in takımda kalmasını istemiş ve oyuncu göndermeyeceklerini açıklamıştı. 

SERDAR’I DA VERMİYORUZ

Bu arada yönetim gündemdeki diğer isim Serdar Aziz için de Galatasaray’a bir kez daha olumlu yanıt vermedi. Sarı kırmızılı kulüp bu transferi gerçekleştirmek için faydalanamadığı isimlerle birlikte bir miktar para önerirken yeşil beyazlıların bu transfere karşı çıktığı bildirildi. Abdürrahim Albayrak’ın Başkan Recep Bölükbaşı ile görüştüğü ve bu transferin şimdilik kapandığı belirtildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X