Ev hanımlarına pedagoji eğitimi

Mehmet Akif Mahallesi Bilgi Evi’nde düzenlenen “Ağız Tadıyla Anne Babalık” isimli eğitimlere katılan ev hanımları, pedagoji eğitimlerinin sonunda sertifikalarını aldı.

Ev hanımlarına pedagoji eğitimi

Osmangazi Belediyesi’nin 16 vizyon projelerinden biri olan ve geçtiğimiz yıl Mehmet Akif Mahallesi’nde hizmete açılan ilk Bilgi Evi’nde düzenlenen pedagojik eğitimlere 50’ye yakın kursiyer katıldı. 

Geçtiğimiz yıl Ekim ayında başlayan kursa katılan ev hanımlarından başarılı olan 28 kursiyere sertifikalarını Başkan Mustafa Dündar takdim etti. 

Psikolog Dr. Yaşar Kuru tarafından verilen 32 haftalık eğitimi başarıyla tamamlayan kursiyerler için düzenlenen sertifika töreninde konuşan Başkan Dündar, “Mehmet Akif Mahallemizde yaptığımız pek çok hizmet içerisinde, mahalleye kazandırdığımız Bilgi Evi en önemli hizmetlerimizden biri oldu. Mahallemizin hizmetindeki bu tesisimizin, gerek çocuklar, gerekse anne ve babalar için en verimli şekilde kullanılıyor olduğunu görmek, bizleri de oldukça sevindiriyor.

 

Doğru bir karar aldığımızı görüyoruz. “Ağız Tadıyla Annelik Babalık” başlığı altında düzenlediğimiz ve sizlerin hayatına yön verecek, yaşamınıza olumlu katkı sağlayacak pedagoji eğitimleri de bunlardan birisi. Çocuklarımıza ve ailemize karşı bildiklerimiz paylaşma, bilmediklerimizi öğrenme imkanı sunan önemli bir çalışma. Bu tür çalışmaların yaşantımıza büyük katkıları olacağına inanıyorum” dedi. 

Mehmet Akif Bilgi Evi’nde düzenlenen pedagoji eğitimlerini veren Psikolog Dr. Yaşar Kuru, Ekim ayında başlayan derslerde, 32 hafta boyunca annelere çocuk ve aile eğitimi konularında bilgiler verdiklerini söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X