Ev tekstili sektörüne Başkan morali

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 23. İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarı’nda (EVTEKS), Bursalı firmaların stantlarını ziyaret etti.

Ev tekstili sektörüne Başkan morali

İstanbul Fuarcılık tarafından Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TETSİAD) işbirliğiyle düzenlenen 23. İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarı (EVTEKS), CNR EXPO Fuar Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Fuara, 120 ülkeden 150 binin üzerinde ziyaretçi katıldı. Türkiye’nin en önemli tekstil sanayi merkezlerinden biri olan Bursa da, stantta 200’ün üzerinde firma ile temsil edildi. Yeni ürünlerini uluslararası alanda vitrine çıkaran Bursalı işadamlarını, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe yalnız bırakmadı.

Bursalı firmaların stantlarını tek tek geçen Altepe, işadamlarıyla sohbet etti.

​Bursa’da ekonomiden turizme, kırsal kalkınmadan ticaretin gelişmesine kadar her alanda önemli çalışmaları hayata geçirdiklerini belirten Altepe, ”Türkiye’nin en büyük ev tekstil fuarında Bursa 200’ün üzerinde katılımla güçlü bir şekilde temsil ediliyor. Böylelikle Bursa’nın tekstildeki gücünü de uluslararası piyasalara bir kez daha göstermiş olduk” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X