Ev yüzünden eşini öldürdü!

Eşi ile tartışan kadın kocasını yatak odasından mutfağa kadar başına vura vura götürdü. Sinirlenen eş can havliyle karısını bıçaklayarak öldürdü.

Ev yüzünden eşini öldürdü!

Adana’da ev yaptırmak için çektiği kredi borcu yüzünden tartıştığı eşi 52 yaşındaki Nazife Karlılar’ı bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla 65 yaşındaki Mustafa Karlılar, ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle ilk kez hakim karşısına çıktı. Merkez Seyhan İlçesi’nin Fevzipaşa Mahallesi’nde oturan Mustafa Karlılar, kendilerine ait olan 3 katlı evin damına geçen yıl prefabrik kat yaptırdı. Bu yüzden de bankalardan kredi çeken Karlılar, iddiaya göre ödemede güçlük çekince, eşi Nazife Karlılar ile arası bozuldu.

Karlılar çifti, geçtiğimiz 5 Şubat gecesi aynı konu yüzünden tartışmaya başladı. Mustafa Karlılar, mutfak tezgahı üzerinden aldığı bıçakla 3 çocuğunun annesi Nazife Karlılar’ı bıçakladı. Göğsünden aldığı 4 bıçak darbesi ile ağır yaralanan Nazife Karlılar, götürüldüğü hastanede yaşamını yitirdi. 

‘EV KONUSU YÜZÜNDEN KARIM BANA HAKARET EDİYORDU’

Tutuklanan Mustafa Karlılar, eşini öldürme suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle Adana 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde ilk kez hakim karşısına çıktı. Karlılar, eşinin ısrarla prefabrik bir kat daha yapılmasını istediğini belirterek, savunmasında şunları söyledi: “Ben ekonomik durumumun iyi olmadığını söyleyince eşim bana hakaret etti. Bunun üzerine bende bankadan kredi çekerek bir ustayla anlaştım. Usta işin yarısını bitirip parayı alıp kaçınca başka bir bankadan daha kredi çekip evi tamamladım. Bu yüzden eşimle sürekli tartışıyorduk. Olay günü bir arkadaşımın oğlu askere gidecekti. Herkes biraz harçlık verdi ben veremedim. Eve geldiğimde bunu eşime anlattım. Çocuğun cebine 10 lira bile koyamadım dedim. Eşim bana küfür ederek vurmaya başladı. Yatak odasındaydık eşim bana vura vura mutfağa kadar götürdü. Can havliyle elime gelen ilk şeyle eşime vurdum. Elimdeki cismin bıçak olduğunun bile anlamadım. Ben bugüne kadar eşime şiddet uygulamadım. Kendisine hep hanım ağa derdim.”

Mustafa Karlılar’ın 3 oğlu da babalarından şikayetçi olmazken, anne ve babalarının birbirlerine olan sevgisini tüm mahallenin takdir ettiğini ev olayından sonra aralarının bozulduğunu söyledi. 

Mahkeme heyeti, eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X