Evde civciv üretimi zabıtaya takıldı

Bağlarbaşı Mahallesi Hicran Sokak’ta yer alan Recep Damatoğlu’na ait 3 katlı eve giden Osmangazi Belediyesi Zabıta ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, evin ilk iki katında çöp biriktirildiğini tespit ederken, son katta ise alışık olmadıkları bir görünt

Evde civciv üretimi zabıtaya takıldı

Odaların tamamı kafeslerle dolu olan son katta civciv üretimi yapıldığını belirleyen ekipler, civcivleri topladıktan sonra evi temizleyerek dezenfekte etti. Diğer iki kattaki çöpleri de boşaltan ekipler, evden 2 kamyon çöp ve eski eşya çıkardı.

Ev sahibi Recep Damatoğlu, civcivleri pazarlarda sattığını söylerken, evden çıkartılan diğer çöp ve eski eşyalar için ise hepsinin kendine ait olan ve kullandığı eşyalar olduğunu iddia etti. Mahalle sakinleri özellikle havaların ısınmasıyla birlikte evden çok kötü kokuların yayıldığını ifade ederek, “Kötü kokudan dolayı evlerimizin camlarını açamaz duruma gelmiştik. Civciv üretildiğini öğrenince biz de çok şaşırdık. Bizi bu çileden kurtardıkları için Osmangazi Belediyesi ekiplerine çok teşekkür ederiz” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X