Evde para kazanıyorlar!

Bursa’da bazı vatandaşlar evlerinde para kazanıyor.

Evde para kazanıyorlar!

Zorlaşan hayat şartları, bazı vatandaşları ek iş aramaya ya da para kazanmak için değişik yöntemler aramaya itiyor. Bazı vatandaşlar yeni iş fikirleri geliştirirken, bazı işverenler de sektörlerine uygun evlerde yapılabilecek işler için eleman arayışına girmiş durumda. Bazı internet siteleri üzerinden eleman arayan şirketler, aylık 200 ila 2000 lira gibi rakamlara iş imkanı sunuyor. 

Dikiş nakış, ev yemekleri, sabun üretimi, nikah ve mevlit şekeri imalatı, kına torbası hazırlama gibi işler, evde günde sadece birkaç saat ayırarak yapılabiliyor. Bazı vatandaşlar evlere iş veren firmalarla anlaşarak firmanın verdiği işleri evlerinde yaparken, bazıları ise kendi imal ettikleri ürünlerin satışını yaparak para kazanıyor. Kendine ait ürünler imal ederek satışını yapanlar, evlere iş veren firmalarla anlaşanlara nazaran daha fazla kazanç elde ediyor.

Evlere iş veren firmalar, genellikle kutu katlama, kına paketleme, poşet katlama, davetiye hazırlama, takı hazırlama, ütü yapma, kalem montajı işi ve boncuk işleme gibi işlerle insanlara kendi evlerinde çalışarak para kazanma fırsatı sunuyor.

Evde yapılan işlerde işveren ve çalışanlar arası güven önemli olduğu için, evlere iş veren firmalar genelde sürekli çalıştıkları kişilerle anlaşmayı tercih ediyor. Ancak bazı firmalar farklı işlerle başka insanlara da fırsat tanıyor. Konuyla ilgili makaleler ve güvenilir internet siteleri mevcut.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X