Evdeki yabancı; Bursaspor…

Bursaspor evinde oynadığı 17 maçta sadece 2 kez sahadan galibiyetle ayrılabildi… Yüzünü Yıl Atatürk Stadyumu’nda bu sezon oynadığı 17 maçta sadece 2 kez kazanıp 13 puan toplayabilen yeşil beyazlılar 4 Mayıs’ta oynayacağı Vanspor FK maçıyla sezona nokta koyacak.

Evdeki yabancı; Bursaspor…

Emre KURTBAY

Bu sezon TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta oynadığı 34 maçta sadece 5 galibiyet alabilen Bursaspor, evindeki karşılaşmalarda sadece 2 kez kazandı. 20 puanla 18. basamakta yer alan ve küme düşmesi haftalar öncesinde kesinleşen yeşil beyazlı ekip, bir zamanlar Süper Lig’de İstanbul takımlarının kabusu olduğu Bursa’da 6 aydır kazanamıyor.

SON GALİBİYET 22 EKİM’DE

Yüzüncü Yıl Atatürk Stadyumu’nda en son Adıyaman Futbol Kulübü’nü 1-0 mağlup edebilen Timsah, o günden bu yana iç sahada galibiyet yüzü göremedi. Adıyaman maçından sonra evinde oynadığı 12 karşılaşmada 7 mağlubiyet ve 5 beraberlik alan yeşil beyazlılar, Adıyaman FK dışında ise ligin 3. haftasında Ankaraspor’u sahasında 2-0’la geçmişti.

VAN MAÇIYLA BİTİYOR

Ligde kalan iki haftada oynayağı iki maçla tamamlayacak Bursaspor, salı günü saat 13.00’te Diyarbekirspor ile kozlarını paylaşacak. Yeşil beyazlı ekip, 2. Lig’deki ve bu sezon evindeki son maçında ise 4 Mayıs Cumartesi günü şampiyonluk iddiasını sürdüren Vanspor FK ile karşı karşıya gelecek.

HABERİ PAYLAŞ
1 adet yorum var

Bir adet yorum var

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X