Evet evleniyoruz!

Yeniden barıştığı oyuncu sevgilisi Merve Boluğur’la 24 Ağustos’ta nikah masasına oturacağı iddia edilen popçu Murat Dalkılıç, medyada yer alan evlilik haberini doğruladı.

Evet evleniyoruz!

HAZIRLIKLAR BAŞLADI

Beş aylık ayrılıktan sonra yeniden bir araya gelen Merve Boluğur ile Murat Dalkılıç, sürpriz bir şekilde evlilik kararı aldıkları söylenmişti. Düğünlerini de 24 Ağustos’ta İstanbul’daki Adile Sultan Yalısı’nda yapmaya hazırlandıkları iddia edilen ikiliden Murat Dalkılıç, önceki akşam trafikte objektiflere yansıdı. Ayaküstü gazetecilerle sohbet eden Dalkılıç, ‘Evet inşallah evleneceğiz, hazırlıklara başladık’ dedi. 

GAZETECİLERDEN ÖĞRENDİ

Bir yandan düğün hazırlığı yapıp diğer yandan da ‘Malum Bizans’ta rol alan Murat Dalkılıç, yakın dostu Murat Boz’un yeni filmi ‘Kardeşim Benim’in gala tarihlerinin çakıştığını ise magazincilerden öğrendi. Her iki filmin de 16 Ocak akşamı gala yapılacağını duyan Dalkılıç, ‘Ben de ilk kez sizden duydum. İnşallah gala tarihleri değişir. Yoksa Murat ve ben birbirimizin filmlerini izleyemeyeceğiz’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X