‘Evetçiler hayırcılar diye iki kamp olmaz’

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Bursa’da yaptığı açıklamada referandum sonrası toplumda kutuplaşma tehlikesine dikkat çekerek, ‘Evetçiler, hayırcılar diye iki kamp olmaz’ dedi.

‘Evetçiler hayırcılar diye iki kamp olmaz’

Karamollaoğlu Türkiye’nin sonbahar  ya önümüzdeki yıl erken seçime gitme ihtimali olduğunu da söyledi.

Gürsu Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (GÜSİAD) davetlisi olarak Bursa’ya gelen Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Büyükşehir Belediyesi Değirmen Sosyal Tesisleri’ndeki kahvaltı öncesi  basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

Gazetecilerin, “Saadet Partisi olarak Meral Akşener, Deniz Baykal, Muharrem İnce gibi siyasetçilerle bir çatı altında birleşmeniz mümkün mü?” sorusuna Karamollaoğlu şöyle cevap verdi:

“Bir defa bunu ben kökten reddediyorum. ‘Evetçiler’, ‘hayırcılar’ diye iki kamp olmaz. Bugün için şartlara bakarak, ülkemizde yaşayan insanlar, bir tarafı tercih ediyor. ‘Evetçiler, hayırcılar iki blok haline gelsinler. Kendilerini daha güçlü yapacak bir takım adımlar atsınlar’ gibi spekülatif, hayali senaryolar oluşturuyorlar. Bunu doğru bulmuyorum.’

Meral Akşener’le görüşmesini anlatan Karamollaoğlu, ‘Bu ziyaretleri ille de tutup bundan sonra yapılacak seçime endekslemek doğru değil’ İfadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X