Evi çalınan inşaatçı şokta: Cesarete bak!

4 tonluk prefabrik evi 20 dakika içinde çalan iki hırsız serbest kaldı. Evin sahibi ise, yeni bir şok yaşamamak için farklı tedbirler alacak.

Evi çalınan inşaatçı şokta: Cesarete bak!

İki hırsızın kiraladıkları vinçle Demirtaş’ta 4 ton ağırlığındaki prefabrik evi 20 dakikada alıp götürmesi Bursa’da gündem yarattı. İlginç hırsızlık anı çevredeki güvenlik kameralarına da yansırken, prefabrik evin sahibi Tahir Ali Uçan ise hala yaşadığı olayın şokunu bir türlü üzerinden atamıyor.

Evinin çalınabileceğinin aklına hiç gelmediğini belirten Uçan, “Bu nasıl bir cesaret. 7 yıldır aynı yerinde duran eviniz bir gün siz yokken ortadan kalkıyor. Gözlerime inanamadım. Önce, galiba rüya görüyorum dedim. Çünkü bu cebine koyup yada eline alıp götürebileceğin bir şey değil. 4 tona yakın bir ağırlığı var. Kendimi toparlayınca doğruca polise gittim’ dedi.

GÜLER MİSİN AĞLAR MISIN

Kamera kayıtlarına göre evin 20 dakika içinde vince yüklendiğini de sözlerine ekleyen Uçan, ‘Daha önce böyle bir şeyle ne karşılaştık, nede duyduk. Güler misin ağlar mısın. Bundan sonra önlemimi alacağım. Farklı kameraların yanısıra alarm sistemleri kurduracağım ” diye konuştu.

Bu arada, evi taşıdıkları Hasanağa’da yakalanan iki zanlının ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı öğrenildi. H.A. ve F.Ç. isimli iki zanlının otomobil ve motosiklet hırsızlığından 10’a yakın suç kaydığı olduğu da öne sürüldü.

Bursa’da daha önce otomobil ve motosiklet hırsızlığı  dahil olmak üzere 10’a yakın suç kaydı bulunan iki gencin son hırsızlığı ‘bu kadar da olmaz’ dedirtti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X