Evi yıkılan Selime teyzeye sıcak yuva

Osmangazi Belediyesi, ilçedeki ihtiyaç sahibi vatandaşlara her konuda destek olup yardımlarda bulunarak yüzlerini güldürüyor. Ahmetköy Mahallesi’nde toprak kayması sonucu evi yıkılan 70 yaşındaki Selime Kavlı, belediye tarafından yeniden inşa edilen evine

Evi yıkılan Selime teyzeye sıcak yuva

Soğuk kış aylarında derme çatma barakada yaşam mücadelesi veren yaşlı kadının durumundan haberdar olan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Selime Kavlı için yeni bir ev inşa edilmesi için talimat verdi. Kısa süre içerisinde 2 oda, mutfak ve banyodan oluşan bir ev yapılarak yaşlı kadına teslim edildi. Yeni evine kavuştuğu için büyük mutluluk yaşayan yaşlı kadına, koltuk takımı, çamaşır makinesi ve fırın gibi çeşitli ev eşyaları da hediye edilerek mutluluğu çifte katlandı. 

ARTIK DAHA MUTLU

Yaşlı kadını yeni evinde ziyaret eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Belediyem Benimle ekibimiz, yapmış olduğu mahalle ziyaretleri sırasında ulaştıkları Selime Kavlı’nın durumu hakkında bana bilgi verdi. Toprak kayması sonucu evinin yıkıldığını öğrendiğim Selime teyzemizi sıcak bir yuvaya kavuşturmak adına yeni bir ev inşa ettik. Selime teyzemiz yeni evinde artık mutlu ve huzurlu bir yaşam sürecektir” dedi.

Osmangazi Belediyesi tarafından yaptırılan yeni evine kavuşmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Selime Kavlı da Başkan Dündar’a teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X