Evine giren hırsızı bıçakladı

Bursa’da ev sahibi 25 yaşındaki Uğur Demirkıran, iddiaya göre evine giren hırsızı karnından ve bacağından bıçaklayarak yaraladı. Olay sonrası kaçan yaralı hırsızın suç ortağıda akşam saatlerinde olayı başka bir arkadaşına anlatmadığı için bıçaklandı.

Evine giren hırsızı bıçakladı

Bülent CİVANOĞLU

 

Olay, merkez Osmangazi ilçesi Demirtaş Mahallesi 207. sokakta meydana geldi. İddiaya göre, yatak odasında uyuyan 25 yaşındaki Uğur Demirkıran, salondan sesler geldiğini ve evin içerisinde birilerinin gezdiğini duydu. Salona giden ev sahibi karşışında çekmeceleri karıştıran 2 şüpheli ile karşılaştı. İddiaya göre hırsızlar, Ugur Demirkıran saldırmaya kalkınca, ev sahibi mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile hırsızlarla boğuşmaya başladı. Şüphelilerden 19 yaşındaki Onur Alkan karnından ve bacağından yaralanırken ismi henüz belirlenemeyen diğer hırsız olay yerinden kaçtı.

 

Ev sahibinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı Onur Akkul, olay yerinden yapılan ilk müdahalesinin ardından Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ev sahibi Ugur Demirkan, ifadesi alınmak üzere Demirtaş Polis Merkezi’ne götürüldü. Burada odasında uyuduğunu ve salondan sesler gelince hırsızlarla karşılaştığını belirten ev sahibi: ”Boğuşmaya başladık, bende etkisiz hale getirmek için bıçakladım. Hırsızlardan biri çekmecemdeki 750 lira nakit parayı çalarak kaçmayı başardı” diye ifade verdi.

 

Akşam saatlerinde olay yerinden kaçan diğer süpheli 17 yaşındaki E.K. mahalleye geri dönerek parkta diğer arkadaşları ile buluştu. Onur Alkan’ın arkadaşı ve komşusu Y.C. (17), “Onur,  hırsızlık yaparken bıçaklanmış sen yanındamıydın?” diye sordu. Bunu üzerine Y.C. ile hırsızlık şüphelisi E.K. arasında kavga çıktı. Y.C. arkadaşı E.K.’yı karnından bıçaklayarak olay yerinden kaçtı. 112 tarafından hastaneye kaldırilan E.K. tedavi edildikten sonra hırsızlık suçundan gözaltına alındı. Polis olay sonrasi kaçan Y.C’yi arıyor.

 

Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X