Evinin boşaltılmasını hüzünlü gözlerle izledi

Bursa’da çevreye yaydığı pis koku sebebiyle mahalle sakinleri tarafından ihbar edilen çöp ev Osmangazi Belediyesi ekipleri tarafından temizlenirken, 77 yaşındaki ev sahibi kadın çalışmaları hüzünlü gözlerle izledi.

Evinin boşaltılmasını hüzünlü gözlerle izledi

Osmangazi ilçesi İntizam Mahallesi Selim Sokak’ta yaşayan 77 yaşındaki emekli hemşire Vedia Güner’in evinden yayılan pis koku Osmangazi Belediyesi ekiplerini harekete geçirdi.

Şikayet üzerine harekete geçen ekipler, savcılık kararının ardından çilingir yardımıyla Güner’in dairesinin kapısını açtı. Kapının açılması ile birlikte yayılan ağır kokudan rahatsız olan görevliler ne yapacağını şaşırdı. Bir süre havalandırdıktan sonra içeriye giren ekipler, ev sahibi Vedia Güler’den değerli eşyalarını almasını istedi.

Görevliler ağır koku nedeniyle güçlük çekti

Odaların ortasında toplanmış ve son derece pis kokan eşyaları balkondan çöp aracına atarak evin içerisini boşaltan görevliler, ağır koku nedeniyle zaman zaman fenalaştı. Görevliler tarafından dışarıya çıkartılarak bir sandalyeye oturtulan Vedia Güler, eşyaların ekipler tarafından boşaltılmasını hüzünlü gözlerle seyrederken, evinde beslediği kedilerinden birisi de onu yalnız bırakmadı.

Emekli doğum hemşiresi olduğunu ve eşinin 10 yıl önce öldüğünü söyleyen Güner, “Aslında ben evimi temizletiyordum ama komşularım bana taktığı için şikayet ettiler. Ben kimseye bir şey yapmadım. Kedilerim de kimseyi rahatsız etmiyordu. Neden şikayet ettiler anlamadım” diye konuştu.

Vedia Güner’in komşuları ise evden yayılan pis kokunun dayanılmaz olduğunu, evlerinin cam ve kapılarını açamadıklarını belirterek, “Evimizin camlarını her açtığımızda kediler hemen evlerimizin içerisine giriyor. Ayrıca yayılan kokudan dolayı evde oturamaz duruma geldik. Birkaç yıldır pis koku ve böcekler nedeniyle çocuklarımız mikrop kapıp hastalandı” dedi.

Kedileri geceleri dışarıya saldığını, gündüzleri ise evinde beslediğini ifade eden yaşlı kadının komşuları, görevliler gelmeden önce kedileri dışarıya bıraktığını ve evde kedi olmadığını söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X