Evkur Yeni Malatyaspor, İrfan Buz ile yollarını ayırdı

Gelecek sezon Spor Toto Süper Lig’de mücadele edecek olan Evkur Yeni Malatyaspor, teknik direktör İrfan Buz ile yollarını ayırdı.

Evkur Yeni Malatyaspor, İrfan Buz ile yollarını ayırdı

Yeni Malatyaspor Kulübü Basın Sözcücü Erdal Gündüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, teknik direktör Buz ile gelecek sezon çalışmayacaklarını belirtti.

 

Bazı haberlerde kulüp başkanı Adil Gevrek’in “Transfer yapmayacağız, böyle devam edeceğiz” sözleri üzerine Buz’un görevi bıraktığının yazdığını aktaran Gündüz, böyle bir durumun söz konusu olmadığını kaydetti.

 

Yönetim kurulu kararı sonucu Buz ile yolların ayrıldığını aktaran Gündüz, başarılı teknik adamla güzel bir sezon geçirdiklerini ve takıma yaptığı katkıdan dolayı kendisine teşekkür ettiklerini dile getirdi.

 

Takımla çalışmak isteyen birçok teknik adam olduğunu vurgulayan Gündüz, şu anda belli bir ismin mevcut olmadığını, kulübe katkı sağlayacaklarına inandıkları her kişiyle görüşeceklerini sözlerine ekledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X