Evlendiler! Cem Yılmaz’dan kutlama

Vine’da paylaştığı videolarla fenomen haline gelen, müzisyenliğin yanısıra sunuculuk da yapan Hakan Hepcan, Norveçli sevgilsiyle evlendi. Bir dönem Cem Yılmaz ile polemik yaşayan Hepcan’a, ünlü komedyenden kutlama mesajı geldi

Evlendiler! Cem Yılmaz’dan kutlama

Sevgilisi için Türkiye’yi terk eden Hakan Hepcan evlendi. Hepcan, bir süredir birlikte olduğu Elitsa Alexieva ile Bulgaristan’da dünya evine girdi.

Hakan Hepcan evlendi, Cem Yılmaz'dan kutlama geldi - Magazin haberleri

Hepcan’ı kutlayanlar arasında bir dönem polimiğe girdiği Cem Yılmaz da vardı.

Hakan Hepcan evlendi, Cem Yılmaz'dan kutlama geldi - Magazin haberleri
 

Yılmaz, Twitter hesabından “Mutluluklar dilerim… @hakanhepcan Güzellikler bir tweet şakalaşmasından daha önemlidir… Ve birçok güzel şey 🙂 gözlerinden öperim…” notunu paylaştı. Hepcan da, Yılmaz’ın mesajına teşekkürle karşılık verdi.

Norveç’te yaşayacaklarını söyleyen Hepcan duygularını şöyle dile getirdi: Açıkçası gelgitli ve çalkantılı bir yaşantım vardı. Sonra o gelip hem elimi tuttu hem de beni yukarıya çekti. Tekrar iyi nefes aldığımı hissediyorum ve onu çok fazla seviyorum. Umarım ailelerimize minik torunlar sevdirebiliriz.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X