Evlenen evlenene

Hafta sonu ünlüler dünyasında nikah sağanağı vardı. Oyuncular Berk Oktay’la Akasya Asıltürkmen ve şarkıcılar Emre Aydın’la Gökhan Tepe yeni yaşamlarına ‘merhaba’ dedi.

Evlenen evlenene

BEKARLIĞA VEDA ETTİLER

Son olarak ‘İlişki Durumu Karışık’ dizisinde başrol oynayan Berk Oktay, 5 yıldır birlikte olduğu Merve Şarapçıoğlu’yla nikah masasına oturdu. Çifti bu özel gününde Hatice Şendil, Burak Sağyaşar, Deniz Akkaya ve Merve Özbey gibi isimler yalnız bırakmadı. Bir diğer oyuncu Akasya Asıltürkmen de Serdar Özerman’la yaşamını birleştirdi. Yaklaşık 8 aylık hamile olan Asıltürkmen, balayını düğün öncesi Yunanistan’da yaptıklarını belirtti.

MUTLULUKLARI ÇOK BÜYÜK

Rock müziğin sevilen ismi Emre Aydın ise iç mimar Eda Köksal’la Ordu’da evlendi. Ordulu olan Eda Köksal’ın memleketinde nikahları kıyılan çift, Emre Aydın’ın memleketi Antalya’da daha sonrasında İstanbul’da iki düğün daha yapacak. 38 yaşındaki başarılı şarkıcı Gökhan Tepe de evli ünlüler kervanına katıldı. Tepe, yan flüt sanatçısı Aylin Özer’le nikah masasına oturdu. Tepe’nin bu mutlu gününe pek çok sanatçı dostu da katıldı.

Gelin Eda Köksal, Emre Aydın’ın senaryosunu yazıp yönettiği ‘Cinni: Uyanış’ filminde başrol oynamıştı.

58’DE EVLENİR, 80’DE BABA OLURUM

Gökhan Tepe’nin düğününe katılan Alişan muhabirlerin, ’40 yaşına geldiniz. Evlilik düşünmüyor musunuz?’ sorusuna, ‘Bırak evliliği, ben daha yeni kendi başıma eve çıkabildim. Bu gidişle 58’de evlenir 80’de de baba olurum’ dedi.

İKİNCİ ÇOCUK KISMET

Eşi Febyo Taşel’le Tepe’nin mutluluğuna ortak olan Funda Arar, ‘Bir an önce yavrularını kucaklarına almalarını diliyorum’ dedi. Muhabirlerin, ‘Oğlunuz Aras’a kardeş düşünüyor musunuz?’ sorusuna ikili, ‘Her şey kısmet’ yanıtını verdi.

Gökhan Tepe ve Aylin Özer, düğünün ilerleyen saatlerinde, ‘Senden Daha Güzel’ şarkısını birlikte seslendirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X