Evlenin arkadaşlar

Bir radyo programına konuk olan popçu Gökhan Özen, kariyerleriyle evlilik arasında seçim yapmak zorunda kalan meslektaşlarına seslendi.

Evlenin arkadaşlar

BU HESAPLARA GİRMEYİN

Selen Sevigen’le mutlu bir evlilik yapan Gökhan Özen, samimi açıklamalarda bulundu. Özellikle popçuların, ‘evlenirsek şöhretimiz gölgelenir’ diye korktuğuna değinen Özen, ‘Açık söyleyeyim evliliği tavsiye ediyorum. Sanatçı kardeşlerime sesleniyorum. Hiç bir sorun yok, hiç korkmayın ve bu hesaplara girmeyin. Evet sanatçısın, bir kariyerin şöhretin var ama bir de insani yönün var. O yönünü kaybetmemek adına aile kurmak önemli’ dedi. 

HEM YAPIMCI HEM OYUNCU

Oyunculuğa da yeşil ışık yakan Gökhan Özen, bir sinema filmi çekmek istediğini söyledi. Filmin hem oyuncusu hem de yapımcısı olmak isteyen Özen, ‘Film sanılanın aksine klasik bir aşk filmi olmayacak. Birden çok başrol oyuncusu olacak’ diye konuştu. Öte yandan yeni albümü ‘Maske’de yer alan şarkıların beğenildiğini söyleyen sanatçı, 4 yıl sonra kutlayacağı 20. sanat yılı için bir ‘Best Of’ albüm hazırlayacağını söyledi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X