Evliliği beceremedim

5 kez evlenen, 20 yıldır psikiyatra gittiğini itiraf eden şarkıcı ve oyuncu Yeşim Salkım, ‘Hep geniş bir aileye sahip olayım istedim ama beceremedim, beceremiyorum’ dedi.

Evliliği beceremedim

GENİŞ BİR AİLE İSTEDİM

Oğulcan Tanrıyar’ın sunduğu TV programına konuk olan Yeşim Salkım, özel hayatıyla ilgili ilk kez bu kadar açık ve net konuştu. Salkım, ‘İlk panik atağımı kızım Gizem’e hamileyken geçirdim. Hayatım boyunca hep bir evliliğim olsun, büyük aile masalarında yemekler yiyelim, geniş bir aileye sahip olayım istedim ama evliliği yürütmeyi beceremedim, beceremiyorum. Aslında böyle deyip sıyrılmak istiyorum’ diye konuştu.

SEVİYORMUŞ GİBİ YAPMAM

Hakan Eratik’le 7 yıllık evliliğini noktalayan Salkım, ‘Yaşadığım hiçbir şeyden pişman olmadım ama ben hiç flört etmedim. Hep evlendim, hesap ettim 17 yıl evli kalmışım ama olmadı. Üstelik insanları kolay silebilen biri değilim’ dedi. Seviyormuş gibi yapmak yerine gerçekten seviyor olmayı tercih ettiğini anlatan sanatçı, ‘Birbirini seviyormuş gibi görünen ama sevmeyen çok insan var. Onların yanında olmayı dahi istemem’ dedi.

HADDİNİ BİLDİRİRİM

Sosyal medya takipçileriyle sert tartışmalara giren Yeşim Salkım, ‘Eleştiri başka bir şey, hakaret başka bir şey. Özel hayatımla ilgili hakaretler olunca haddini bildiririm’ dedi.

Yeşim Salkım, Oğulcan Tanrıyar’ın sorularına içtenlikle yanıt verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X