Evliliği TV’de başladı mahkemede bitti

Katıldığı evlilik programında tanışan Caner Toygar ve Berke Kentli boşandı. Mahkeme, Caner Toygar’ın Berke Kentli’ye 50 bin TL tazminatın yanı sıra aylık 500 TL tedbir nafakası ödemesine hükmetti. Caner Toygar’ın tazminat talebi ise reddedildi.

Evliliği TV’de başladı mahkemede bitti

Nisan 2017’de evlenen Berke Kentli (37) ve Caner Toygar (38), 1 yılı aşkın süredir karşılıklı açtıkları davalar ve suç duyurularıyla gündemdeydi. Çift, evlendikten 6 ay kadar sonra karşılıklı olarak boşanma davası açtı.
 

Büyükçekmece 3. Aile Mahkemesi’nde görülen davada karar, dün yapılan duruşmada çıktı.
 

'EVLİLİK SÜRESİNCE ŞİDDET!'

‘EVLİLİK SÜRESİNCE ŞİDDET!’

Berke Kentli’nin avukatı Rabia Üzümcü yaptığı savunmada, müvekkilinin evlilik süresince şiddet gördüğünü belirterek, boşanma talepli davalarının kabul edilmesini istedi.
 

'ARADIĞINI BULAMADI'

‘ARADIĞINI BULAMADI’

Caner Toygar’ın avukatı Aslı Şahin ise şiddet iddiasının gerçeği yansıtmadığını öne sürerek “Ünlü biriyle evlenerek lüks yaşamak isteyen birinin aradığını bulamaması neticesinde böyle bir konu söylenmiştir” şeklinde savunma yaptı.
 

'TAZMİNAT TALEPLERİM VAR'

‘TAZMİNAT TALEPLERİM VAR’

Mahkemenin son sözlerini sorduğu Caner Toygar, “Ben de boşanmak istiyorum. Tazminat taleplerim var” diye konuştu.
 

'DEFALARCA KARAKOLA SIĞINDIM'

‘DEFALARCA KARAKOLA SIĞINDIM’

Berke Kentli ise sık sık şiddet gördüğünü belirterek “Ben defalarca kaçarak karakola sığındım. Tazminat ve tedbir nafakası talebim var” dedi.
 

50 BİN TL TAZMİNAT

50 BİN TL TAZMİNAT

Çiftin boşanmasına karar veren mahkeme, Caner Toygar’ın Berke Kentli’ye 30 bin TL maddi, 20 bin TL de manevi tazminat ödemesine hükmetti.
 

CANER'İN TAZMİNAT TALEBİ REDDEDİLDİ

CANER’İN TAZMİNAT TALEBİ REDDEDİLDİ

Karara göre, Caner Toygar aylık 500 TL de tedbir nafakası ödeyecek. Mahkeme, Caner Toygar’ın tazminat taleplerini ise reddetti.
 

BERAAT KARARI ÇIKTI

BERAAT KARARI ÇIKTI

Öte yandan Berke Kentli’nin şikayeti sonrası Caner Toygar hakkında 9 aydan 4 yıla hapis istemi ile açılan ceza davasında beraat kararı çıktığı öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X