Evliliğime ben de şaşırdım

Geçtiğimiz günlerde prodüktörü Ender Balcı’yla dünya evine giren Sibel Tüzün, evliliğinin bu kadar hızlı olmasına kendisinin de şaşırdığını söyledi.

Evliliğime ben de şaşırdım

Ünal Özbay

15 Eylül Kıraathanesi’nde konser veren Sibel Tüzün, evlilik sonrası ilk kez Olay Çekirge’ye konuştu. Kendini bir anda nikah masasında bulmasının şaşkınlığını üzerinden atamayan Tüzün, ‘Hazırlıklara başlamıştım ama bu kadar hızlı olacağını tahmin etmiyordum. Bu evlilik sürpriz oldu’ dedi. Oğlu ve kızının da hazır bulunduğu nikahtan sonra balayına çıkma fırsatı bulamayan Tüzün, kendisi gibi eşinin de işlerinin başına döndüğünü söyledi. 

KİMSENİN MUTLULUĞU BOZULMASIN

Bu yıl bir çok ünlü isim gibi nikah masasına oturan Sibel Tüzün, uzun ömürlü olmayan sanatçı evliliklerine de atıfta bulundu. Kimsenin boşanmak için bu yola çıkmadığını belirten Tüzün, ‘Artık yalnızca ünlü isimlerin değil, tüm evli çiftlerin birlikteliklerini yürütmesi zor. Çünkü hayat zor ve omzumuza ağır yükler yükleniyor. Umarım benim için de herkes için de mutlulukla alınan kararlar aynı şekilde devam eder’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X