‘Evliliğimiz dört dörtlük diyemem’

Futbolcu Arda Turan’ın eşi Aslıhan Doğan Turan, evliliğiyle ilgili bilinmeyenleri anlattı. İkinci bebeğine iki aylık hamile olan Aslıhan Doğan Turan, “Evliliğimiz dört dörtlük diyemem” deyip çarpıcı açıklamalar yaptı

‘Evliliğimiz dört dörtlük diyemem’

Aslıhan Doğan Turan, yeni tasarımlarıyla ilk kez Şamdan Plus’a poz verip samimi açıklamalar yaptı: “Marka adı olarak Aslıhan Doğan Turan’ı kullanıyorum. Aslında Arda iki soyadı kullanmamı sevmiyor, istemiyor ancak marka için öyle karar verdik. Ben eşime de bu konuyu danıştım.

Aslıhan Doğan Turan: Evliliğimiz dört dörtlük diyemem

İkinci bebeğimize iki aylık hamileyim. Planlı bir bebekti. Evlat, bambaşka. Arda ile aklımızı yitirmiş durumdayız.

Aslıhan Doğan Turan: Evliliğimiz dört dörtlük diyemem

Birbirimize sürekli oğlumuzun fotoğraflarını gösteriyoruz. Arda, Hamda Arda’yı Lalipli diye seviyor. O kelime Arda’nın onu severken kullandığı bir sözcük, anlamı yok.

Aslıhan Doğan Turan: Evliliğimiz dört dörtlük diyemem

Çocuk aile ile birlikte, sevgi ile büyümeli. Dadı bana yardımcıdır. “Paranız çok, doğurup dadılara veriyorsunuz. Öyle ben de hamile kalırdım” diyenler oluyor. Saçma sapan yorumlar…

Aslıhan Doğan Turan: Evliliğimiz dört dörtlük diyemem

Bir anne tabii ki çocuğuna kendi bakmalı, kendi ilgilenmeli. Çalışan anneleri tenzih ederek söylüyorum.

Arda ile yalandan hoşlanmayız. Kırmızı çizgimiz yalan. Huzurlu bir aileyiz, birbirimize karşı anlayışlıyız, iyi iki arkadaşız.

‘Evliliğimiz dört dörtlük, hiç tartışma olmaz’ diyemem.

Önemli olan beraber çözebilmek. Biz küs kalamayız, kalmayı tercih etmiyoruz.

Dudak dolgum var, botoks yaptırıyorum.

Ama çeneme hiçbir şey yaptırmadım. Küçükken çenemin sivri olması hiç hoşuma gitmezdi, şimdi moda oldu. Victoria Beckham’a tip olarak hiç benzemiyorum. Çok beğendiğim bir kadın ama tarzımız farklı, o çok renkli giyinen bir kadın.

Eşi futbolcu, eşim futbolcu, benzer yanlarımız var. Ama özentilik durumu yok.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X