‘Evlilik Hakkında Her Şey’ dizi setine koronavirüs arası

Başrollerini Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Gökçe Eyüboğlu, Tülin Ece ve Sumru Yavrucuk’un paylaştığı ‘Evlilik Hakkında Her Şey’ dizisinin setinde artan Covid-19 vakaları yüzünden dizi, bir hafta yayınlanamayacak.

‘Evlilik Hakkında Her Şey’ dizi setine koronavirüs arası

‘Evlilik Hakkında Her Şey’ dizisi bu sezonun dikkat çeken yapımlarından biri olarak ekran macerasına başladı. Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Gökçe Eyüboğlu, Tülin Ece ve Sumru Yavrucuk’un başrollerinde yer aldığı dizinin 7 Aralık akşamı 12’inci bölümü yayınlandı. Evlilikler ve boşanmaların iç yüzünü ekrana taşıyan dizi, milyonlarca hayrana sahip. Evlilik Hakkında Her Şey dizisi İngiliz yapımı The Split dizisinden uyarlandı.

DİZİYE COVID-19 ARASI

Evlilik Hakkında Her Şey setinde her şey güzel giderken koronavirüs vakaları da bir anda ortaya çıktı. Bu durum ekibin tüm çalışma düzenini etkileyince de çekimlere ara verilmek zorunda kalındı. Fox Tv’nin Twitter hesabından yaptığı bilgilendirmede dizinin önümüzdeki hafta yayına gelemeyeceği açıklandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X