Evlilik insanı yıpratıyor 

Boşandığı eşi Benjamin Harvey’den bir önceki evliliği yalnızca bir gün süren Hande Ataizi, nikah masasına oturup imzayı atmadan önce iyi düşünülmesi gerektiğini söyledi ve ekledi;

Evlilik insanı yıpratıyor 

BU İŞ ÇOCUK OYUNCAĞI DEĞİL

Bursalı güzel oyuncu Hande Ataizi, yaptığı evlilikler ve özel hayatına dair samimi açıklamalar yaptı. Oğlu Leon’un babası Amerikalı Benjamin Harvey’le dostça boşanan ancak önceki evliliği yalnızca bir gün suren Ataizi, ‘O imzayı atarken iyi düşüneceksin. Bu çocuk oyuncağı değil. Evlilik yıpratıcı birşey. Eşler biribirini cepteki kuş olarak, sen benimsin ben seninim gözüyle görüyor. Kadın kendini salıyor, eşler arasında bir özlem olmuyor’ dedi.

STANDARTLARINI YÜKSELTİYORLAR

Son dönemde boşanan ünlü kadınların aldığı astronomik nafakalara da değinen Hande Ataizi, herkesin evlilik amacının farklı olduğunu söyledi. Benjamin Harveyle evlilik sözleşmesi yapan ve boşanırken hiçbirşey talep etmeyen Ataizi, ‘Kimisi standartları yüksek olsun, artık maddi sıkıntı çekmeyeyim diye evleniyor. Böyle düşünenlere hak ta veriyorum. Ama öncelik bu değil, eşlerle aynı zevkleri paylaşmak, aynı dili konulmak çok daha önemli’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X