Evlilik okulu ilk mezunlarını verdi

Sosyal belediyecilik kapsamında başlatılan evlilik okulu projesinde 110 kursiyere sertifika verildi.

Evlilik okulu ilk mezunlarını verdi
Yıldırım Belediyesi Evlilik ve Aile Okulu’nun ilk mezunları olan 110 kursiyer düzenlenen törenle sertifikalarını aldı. Barış Manço Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen sertifika törenine Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’nin yanı sıra AK Parti Bursa Milletvekilleri Bedrettin Yıldırım ve Canan Candemir Çelik, Yıldırım İlçe Kaymakamı Mehmet Aydın, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, İl Müftüsü Mehmet Emin Ay, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet Barca, Prof. Dr. Nevzat Tarhan ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Tören öncesi bir konuşma yapan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Evlilik ve Aile Okulu’nun ilk mezunlarını verdiğini söyleyerek; “Hayata geçirdiğimiz bu sosyal projemizde bizlerle birlikte olan burada eğitim gören, aile kurmak isteyen gençlerimize ve ailelerimize teşekkür ediyorum” dedi.
 
MUTLU AİLELER, MUTLU YILDIRIM
 
Aile bireylerinin günümüz şartlarında sosyal, kültürel, ekonomik ve teknolojik değişimler karşısında zorlandığını belirten Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Aile üyelerinin bu konularda sorunlar yaşadıklarını görüyoruz. Biz de belediye olarak bu sorunlara karşı ailelerimize destek vermek adına bu projemizi hayata geçirdik” diye konuştu. Ailenin güçlü olmasının toplumu da güçlü kılacağını ifade eden Başkan Edebali, “Aile zayıfsa o milletin sadece ekonomik kriterlerle güçlü sayılması kabul edilemez. Bu sebeple bugün Avrupa, gelecek adına, aile kavramını koruyamamaktan korkmaktadır. Yıldırım, aile değerlerini yaşatan bir toplum. Bunu daha da geliştirmek adına bu okulumuz artan öğrenci sayısıyla hizmetine devam edecektir” şeklinde konuştu.
 
Evlilik ve Aile Okulu’nun sertifika töreninde bir sunum gerçekleştiren Prof. Dr. Nevzat Tarhan ise, aile hayatının önemini verdiği örnekler ile anlatırken böyle bir okulu hayata kazandırdığı için Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’ye teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X