Evlilik sinyali

Birliktelikleriyle kıskandıran genç oyuncular Büşra Develi ve Burak Deniz, ilişkilerinin nikah masasına doğru gittiğini söyleyip müjde verdi.

Evlilik sinyali

Rol aldıkları dizilerdeki başarılarıyla dikkat çeken Büşra Develi ve Burak Deniz İstanbul sokaklarında motosiklet keyfi yaparken görüntülendi. 

Çoğu meslektaşlarının aksine objektiflere poz veren ikili, evlilik sinyali verdi. Kendilerine yöneltilen, ‘Bu yıl ünlülerin evlilik yılı oldu. Siz de düşünüyor musunuz?’ sorusuna yanıt veren Burak Deniz, ‘Benim de çok arkadaşım evlendi. Hayırlısı, neden olmasın. Her an herşey olabilir’ dedi.

TEPKİ GÖRMEM ÇOK NORMAL

‘Tatlı İntikam’ dizisinde oynayan oyuncu Büşra Develi ise ‘Rüzgar’ karakterine hayat verdiği dizideki rolüyle ilgili konuştu. Seyircinin canlandırdığı karaktere çok fazla tepki gösterdiğini anlatan Develi, ‘Tatlı İntikam’da başrol oyuncularının ilişkilerine engel olan birisini canlandırıyorum. Tepki görmem çok normal’ diye konuştu. İki sevgili daha sonra motosiklete binerek turlarına kaldıkların yerden devam etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X