Evlilik teklifini reddedince tecavüz etti

Kan donduran kadına şiddet ve tecavüz haberi bu kez Meksika’dan geldi. 23 yaşındaki genç kadın evlilik teklifini kabul etmediği eski sevgilisi tarafından darp edilip, tecavüze uğradı.

Evlilik teklifini reddedince tecavüz etti

Milliyet’in haberine göre, Viri Benitez isimli kadın 25 yaşındaki Fred Munoz Nataren’in evlilik teklifini reddederek, şiddet eğilimli davranışları sebebiyle erkek arkadaşından ayrıldı. Aradan geçen birkaç hafta sonra ise hayatının en kötü gününü yaşadı.

Sabah işe gitmek üzereyken kadının evine gelen Nataren onu dışarı çıkarmek istediğini söyledi. Ancak Viri Benitez bu isteğinin reddedip işe gitmek üzere olduğunu söyleyince saldırgan eski sevgili, genç kadını saçlarından sürükleyerek arabasına bindirdi. Boş bir garajda kadını öldüresiye döven Nataren, Viri Benitez’in burnunu kırdı ve zavallı kadını kendinden geçene kadar aletli jimnastikte kullanılan ağırlık aletleriyle dövdü.

Ardından zavallı kadın kendi kan gölü içinde yarı baygın halde eski sevgilisinin tecavüzüne uğradı. Her şey bittikten sonra Viri Benitez kendinde yeterli gücü bulduktan sonra zorlukla yürümeye başladı.

Korkunç haldeki kadına çevredeki insanlar yardım etti. Meksika polisi saldırganı şimdi her yerde arıyor. Genç kadın için sosyal medyada da bir kampanya başlatıldı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X