Evliyken Berkay’la görüntüleri çıkmıştı! Arda ve Berkay kavgasına ilk yorum

Evli olduğu dönemde şarkıcı Berkay’la fotoğrafları ortaya çıkan Asena Atalay, Arda ve Berkay kavgası için katıldığı magazin programında sessizliğini bozdu.

Evliyken Berkay’la görüntüleri çıkmıştı! Arda ve Berkay kavgasına ilk yorum

Sunucu Asena Atalay, Gülşen Yüksel Salt ve Müge Dağıstanlı’nın sunuculuğunu yaptığı 2. Sayfa’ya konuk oldu.

Asena, geçtiğimiz günlerde kavga edenArda Turan ve Berkay Şahin hakkında da ilk kez konuştu.,

“OLAYDA EN ÇOK ASLIHAN’A ÜZÜLDÜM”

2013 yılında Caner Erkin’le evliyken Berkay Şahin’le alışveriş merkezinde görüntüleri ortaya çıkan Asena Atalay, konu hakkında şöyle konuştu: “Mahkemeye taşınan bir olay ve mekanın içinde kamera kayıtları yok. Kavganın olduğu mekan çok küçük oranın tercih edilmesindeki en büyük etkende basının orada olmaması. Konu mahkemeye taşındığı için sonuçlanmadan konuşmak doğru değil. Ama ben Aslıhan’a hamile olduğu için çok üzüldüm. 8 buçuk aylık hamileydi çok riskli bir durum. Basında çok acımasız davranıyor. Bu kadar çok haber yapılması için çocuğun doğması beklenebilirdi. Allah’a şükür bebek sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi.
 

“KONUNUN BANA DÖNMESİYLE İLGİLENMİYORUM”

Aslıhan’a önemli olan sensin inşallah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın” diye mesajda attım. Olayı görünce direk Arda’nın dışarıda olmasına kızdım ama oda karısından özür diledi. Konunun bana dönmesiyle insanların ne düşündüğüne ilgilenmiyorum. Bizde boş yorum yapan fazla kişi var.”
 

Asena Atalay ev Berkay Şahin

BERKAY’LA BEBEK ODASINDAN ÇIKARKEN GÖRÜNTÜLENMİŞTİ

2013 yılında gazetecilerin yakaladığı olay aylarca magazin basınını meşgul etmişti. O dönem Caner Erkin ile evli olan Asena Erkin, şarkıcı Berkay ile Akmerkez’deki bebek odasından çıkarken objektiflere yakalanmıştı. Eşini aldattığı ileri sürülen Asena Erkin ile Caner Erkin yollarını ayırmıştı.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X