‘Excellence Koşuyolu’ satışa çıktı

Sur Yapı tarafından İstanbul Anadolu yakası Kadıköy’de Sur Yapı Excellence Koşuyolu projesi hayata geçiriliyor. Projede daire ve home-ofisler lansmana özel fiyat avantajlarıyla satışa çıktı…

‘Excellence Koşuyolu’ satışa çıktı

Kaynak: Yeniemlak.com

Sur Yapı tarafından İstanbul Anadolu yakası Kadıköy’de Sur Yapı Excellence Koşuyolu projesi hayata geçiriliyor. Projede daire ve home-ofisler lansmana özel fiyat avantajlarıyla satışa çıktı…

10 YILDIR BEKLENEN ARAZİ

Proje hakkında konuşan Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, proje arazisi için 10 senedir beklediklerini ifade etti. 10 Sene önce anlaşmaya varılıp, daha sonra ortaklar arası çıkan anlaşmazlıklar sebebiyle ertelenen projede, tekrar anlaşma sağlanmasıyla geçtiğimiz sene çalışmalara başlamış.

Sur Yapı Excellence Koşuyolu projesi 25 bin metrekare arazi üzerinde inşa ediliyor. 4 Yatay konut bloğu ve 1 adet yüksek rezidans bloğundan oluşan projede, toplam 184 adet konut ile 27 adet ticari birim yer alıyor. Projedeki daireler yatay bloklarda 1+1 ve 2+1, rezidans bloğunda ise çoğunlukla 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanmış.

Daire büyüklükleri özellikle 3+1 ve 4+1’lerde oldukça geniş tutulmuş. Ölçüler 3+1’lerde 204 metrekare, 4+1’lerde ise 246 metrekareden başlayarak 384 metrekareye kadar çıkıyor. Daire ölçüleri büyük tutulduğundan az sayıda konut yapımına gidilmiş. Yatay blokta yer alan 1+1’ler ise 57-69, 2+1’ler 97-156 metrekare arsı ölçülerde değişiyor.

GÖZ BEBEĞİ

Altan Elmas, konuşmasında Excellence projesinin Sur Yapı’nın göz bebeği olduğunu vurguladı. 700 Milyon TL yatırımla hayata geçen proje, Sur Yapı’nın satışta bulunan 12 projesi içerisinde en çok emek ve maliyet harcananı olmuş.

“TÜM ZAMANLARIN EN İYİ FİYATLAMASI”

Sur Yapı Excellence Koşuyolu projesinde dairelerin ortalama metrekare fiyatı 15 bin TL olarak belirlenmiş. Projede 1+1 daire ve home-ofisler 900 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Altan Elmas, Excellence projesinde gelir seviyesi yüksek bir kesime hitap ettiklerini söylerken, “Bölgede yeni konut fiyatları metrekare bazında 25 bin TL’ye kadar çıkıyor. Bizim fiyatlandırmamız tüm zamanların en iyi fiyatlandırması” şeklinde konuştu. Lansmana özel olarak sadece 50 konutluk bir kotayla indirimli fiyatlarda satış yapılıyor.

LANSMAN ÖNE ÇEKİLDİ

Altan Elmas, 15 Ocak itibariyle başlattıkları “Olur Olur Bal Gibi Olur” kampanyasından aldıkları iyi sonuçlar sebebiyle Excellence Koşuyolu projesinin de lansmanını öne çekerek kampanyaya dahil ettiklerini söyeldi. Kampanya dahilinde peşinatsız;

-60 ay vade farksız,

-120 ay 0.45 faizle,

-180 ay 0.74 vade faizle,

-240 ay 0,79 faizle konut edinme şansı bulunuyor.

20 BİNİN ÜZERİNE ÇIKACAK

Projenin fiyatlandırılması üzerine değerlendirmede bulunan Altan Elmas, “Hedefimiz 5 bin 500 dolar metrekare fiyatıydı, dolar kurundaki değişmeler sebebiyle bu hedefi erteledik. 2017 Sonbaharında fiyatların metrekarede 20 bin TL’yi bulacağını tahmin ediyoruz” dedi.

SOSYAL HAYATIN MERKEZİNDE

Sur Yapı Excellence Koşuyolu projesi, Kadıköy Koşuyolu’nda Üsküdar’a komşu noktada yer alıyor. Proje Acıbadem metro durağına 300 metre, Marmaray Ayrılıkçeşme durağına ise 900 metre mesafede konumlanıyor. Excellence Koşuyolu, 15 Temmuz Şehitler köprüsü, çevre AVM’ler, Bağdat caddesi ve sahil yoluna da oldukça yakın mesafede bulunuyor.

TARİHİ YARIM ADA MANZARALI

Sur Yapı Excellence Koşuyolu projesinde rezidans daireleri adalar ile Tarihi yarım ada manzarasına hakim. Projedeki daireler akıllı ev sistemiyle tasarlanmış. Ayrıca konut alıcıları da sisteme istenen özellikleri ekleyebiliyor.

HEDEF 1 MİLYAR TL

Altan Elmas, konuşmasında Sur Yapı olarak 2017 senesi için 1 milyon TL ciro hedeflediklerin söyledi. Bu hedefin 143 milyonunu Ocak içerisinde gerçekleştirdiklerini söyleyen Altan, toplamda 3.6 milyon TL’lik portföye sahip olduklarını belirtti.

FAİZ 0.50’YE ÇEKİLMELİ

240 Ay vade kampanyası hakkında değerlendirmede bulunan Altan Elmas, “240 Ayda 0.79 tam manasıyla çalışmıyor. Bu oran 0.50’ye çekilebilse daha çok kişiye ulaşır. yorumunda bulundu.

Gayrimenkul sektörünün 2016 yılını rekorla kapattığını söyleyen Altan, 2017 için de aynı şeyi beklediklerini dile getirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X