EXPO’ya Basın Merkezi

EXPO 2016 Antalya alanına VIP giriş kapısında yer alan VIP binası ile aynı yerleşkedeki iki katlı merkezde, yazılı ve görsel medya çalışanları için ay…

EXPO’ya Basın Merkezi

EXPO 2016 Antalya alanına VIP giriş kapısında yer alan VIP binası ile aynı yerleşkedeki iki katlı merkezde, yazılı ve görsel medya çalışanları için ayrı salonlar ve alt yapılar düzenleniyor. Türkiye’nin ilk EXPO’su olan ve dünyanın en önemli organizasyonlarından olan EXPO 2016 Antalya için çalışmalar üç vardiya halinde devam ederken, VIP girişe inşaa edilen VIP konuk binası ile basın merkezinin aynı yerleşke içinde olacağı belirtildi. Ulusal ve uluslararası basın ve medya kuruluşları temsilcilerinin kullanacağı yaklaşık bin 200 metrekarelik merkezde yayıncı kuruluş, basın müşaviri ve basın merkezi direktörü, özel görüşme ve röportaj ofisleri ile sosyal ünitelerin yer aldığı belirtildi. Basın brifing salonlarının da bulunduğu merkezde, yazılı ve görsel medya temsilcileri için ayrı ayrı çalışma salonları planlandığı ve merkezin engelli davetlilerin de kullanabileceği şekilde projelendirdiği kaydedildi. Fiber optik internet alt yapısı olan basın merkezinin, fuar sırasında basın ve medya temsilcileri tarafından kullanılabileceği ifade edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X