Exxen ne zaman yayın hayatına başlayacak? İşte Exxen’in açılacağı tarih

Acun Ilıcalı’nın yeni projesi Exxen’in tanıtımı günlerdir yapılıyor. Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda, yeni dijital platformuyla ilgili ayrıntıları da ilk kez açıklamıştı. Birçok program ve dizinin yer alacağı Exxen, 2021 yılında izleyicilerle buluşmuş olacak. Exxen projesinde Survivor şampiyonu olarak tanınan Cemal Can Canseven de yer alacak. Exxen ne zaman yayın hayatına başlayacak? İşte Exxen’in açılacağı tarih

Exxen ne zaman yayın hayatına başlayacak? İşte Exxen’in açılacağı tarih

Acun Ilıcalı’nın yeni projesi Exxen izleyicileriyle buluşmak için gün sayıyor. Acun Ilıcalı, dijital platformunun ücretiyle ilgili sorulara şu yanıtı verdi: “Exxen 1 Ocak’ta seyircimizle buluşacak. Amacımız bütün izleyicilerimizin Exxen ile buluşabilmesi. Bu nedenle Exxen’in aylık ücreti herkesin ödeyebileceği bir rakam olacak.

İSİM AÇIKLAMASI

Acun Ilıcalı, geçtiğimiz aylarda katıldığı programda Candaş Tolga Işık’ın sorularını yanıtlamış ve yeni dijital platformu Exxen ile ilgili detayları da burada paylaşmıştı.

Exxen ismini Ali Taran’ın bulduğunu söyleyen Ilıcalı, yeni programı için şu ifadeleri kullanmıştı: “Bayıldım. Güzel bir platform olacak. İçerik olarak da ciddi zengin olacağını düşünüyorum. Benim hayalini kurduğum bir projem var bir sürpriz programı. Onu yapacağım. Kendime bir ekip kuruyorum bu program için. Çok iddialı bir model programı yapacağız. Türkiye’nin en iyi modellerini seçeceğiz. Onun dışında belgesellerimiz var. Çok önemli birimlerden çok önemli destek alacağımızı düşünüyorum.”

EXXEN’DE YER ALACAK PROGRAM

Konuşanlar, Masterchef Junior, Şeref Bey, Hükümsüz, Sihirli Annem, Zeynep Bastık ve Konukları, İşte Bu Benim Masalım, Katarsis, Vahşi Şeyler, Tolgshow, Gibi

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X