Eylem hazırlığındaki teröristler öldürüldü

Hakkari’nin Çukurca ilçesindeki operasyonda, saldırı hazırlığında oldukları belirlenen 3 terörist etkisiz hale getirildi. Siirt’in Eruh ilçesi kırsalında da, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce kullanıldığı tespit edilen sığınak, barınak ve silah me

Eylem hazırlığındaki teröristler öldürüldü

Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Yüksekova ile Dağlıca İzbe Dağı’nda silahlı İHA ile 3 teröristin yerleri tespit edildi.

 

Terör örgütü üyeleri, etkisiz hale getirildi.

 

Böylece, Hakkari’de etkisiz hale getirilen teröristlerin sayısı 334’e çıktı.

​Siirt’te 3 terörist etkisiz hale getirildi

 

Siirt’in Eruh ilçesi kırsalında, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce kullanıldığı belirlenen sığınak, barınak ve silah mevzilerine yönelik hava harekatında 3 terörist etkisiz hale getirildi.

 

Eruh kırsalında, teröristlerce kullanıldığı tespit edilen sığınak, barınak ve silah mevzileri düzenlenen hava harekatı ile imha edildi.

 

Hava harekatında aralarında sözde Garisa bölge sorumlusunun da bulunduğu 3 teröristin etkisiz hale getirildiği ve çok sayıda teröristin yaralandığı öğrenildi.

 

Bölgede güvenlik güçlerince terör örgütüne yönelik geniş çaplı operasyon sürüyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X