Eyyübiye Belediyesi, Okullarda Temizlik Çalışması Başlattı

2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılının başlamasıyla birlikte Eyyübiye ilçe sınırlarında bulunan okullarda temizlik çalışmaları başladı. Eyyübiye Bele…

Eyyübiye Belediyesi, Okullarda Temizlik Çalışması Başlattı

2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılının başlamasıyla birlikte Eyyübiye ilçe sınırlarında bulunan okullarda temizlik çalışmaları başladı. Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde sürdürmüş olduğu rutin temizlik işlerinin yanı sıra, okulların açılmasıyla beraberilçe sınırlarındaki okullara da el attı. Pazartesi günü başlayan eğitim öğretim yılı öncesi okullarda başlanılan temizlik işlemi bugünde devam etti ve tüm okullar temizlenene kadar devam edeceği belirtildi. 2015-2016 yılı eğitim öğretim sezonunda, gerek temizlik gerekse sağlık şartları açısından sorunsuz girilmesi için Eyyübiye Belediyesine bağlı Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri başlattıkları hummalı çalışmalarını sürdürüyor. Okul bahçe alanları ve öğrencilerin ders arasında geçirdiği bölgeleri temizleyen temizlik personelleri, yaptıkları bu işlevden dolayı takdir topluyor. Okul bahçelerinde ağaçlık alanlarda çıkan yabani otları temizleyen ekipler daha sonra sulama işlemi yapıyor. Öğrencilerin eğitim gördüğü ve teneffüs aralarından geçirdiği bölgeler ise tazyikli su ile temizleniyor. “HER OKUL BAHÇESİNE ÇÖP KONTEYNIRI” Temizlik yapılan okullarda ayrıca yeni çöp konteynırda dahil ediliyor. Okul bahçelerinin temiz tutulması konusunda hassasiyetini gösteren Temizlik İşleri Müdürlüğü, işlem yaptıkları okullarda son olarak 2 adet çöp konteynırı bırakarak çöplerin daha sağlıklı atılmasını etki ediyor. Okul Yöneticileri, Eyyübiye Belediyesinin yaptığı bu çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür ilettiler. Eyyübiye Belediyesi, gösterdiği bu güzel davranıştan dolayı takdir toplarken, bu çalışmalara devam edileceği söylendi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X