Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Ezeli rakiplerin Icardi gerginliği

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan derbi maçın yankıları sürerken önce Galatasaray’dan, sonra Fenerbahçe’den paylaşım geldi.

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan derbi maçın yankıları sürerken önce

Derbi maçta gözü moraran Galatasaray’ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi için sarı kırmızılılardan paylaşım yapıldı.

Icardi’nin moraran gözünün fotoğrafının yer aldığı paylaşımda ”Sadece kendileri için adalet isteyenler bu gece yine her mecradan Türk futbolunu manipüle etmeye devam ettiler. Biz; hakem heyetinin, VAR odasının ve 26 kameranın göremediğini paylaşıyor ve yine onların yerine utanıyoruz. Türk futbolunu bu noktaya getirenlerin bir gün utanması temennisiyle…” ifadeleri kullanıldı.

Fenerbahçe’den Galatasaray’ın paylaşımına yanıt gecikmedi. Sarı lacivertliler Galatasaray’ın paylaşımını alıntılayıp ”Kale direğine çarpan oyuncu üzerinden mağduriyet yaratmaya çalışmak. Kamuoyunun takdirine.” notuna yer verdi.

fbb


Avatar Seç KAPAT
A Milli Futbol Takımı, 2026 Dünya Kupası'nda Avustralya'ya 2-0 yenildi.
Sıradaki Haber Bizim Çocuklar’dan Dünya Kupası’na kötü başlangıç!