F.Bahçe avantaj peşinde

Sarı lacivertliler, UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında bu akşam 19.00’da Rus ekibi Lokomotiv Moskova’yı ağırlayacak.

F.Bahçe avantaj peşinde

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında bugün ağırlayacağı Rusya’nın Lokomotiv Moskova takımı karşısında rövanş için avantajlı bir skor almaya çalışacak. Ülker Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak karşılaşmayı İsveç Futbol Federasyonundan Martin Strömbergsson yönetecek. İki takım arasında turu geçecek takımı belirleyecek rövanş maçı ise 25 Şubat Perşembe günü Rusya’nın başkenti Moskova’da yapılacak.

Kanarya’da 3 eksik

A Grubu’nda Hollanda’dan Ajax ve İskoçya’dan Celtic takımlarını geride bırakarak Norveç ekibi Molde’nin arkasında 2. olup adını üst tura yazdıran sarı lacivertliler, başarısını son 32 turuda da sürdürmek istiyor.  Lokomotiv Moskova ise Beşiktaş’ın da yer aldığı H Grubu’ndan lider çıkmıştı. Fenerbahçe’de kırmızı kart cezalısı Diego Ribas ile sakatlıkları devam eden Lazar Markovic ve Abdoulaye Ba zorlu maçta takımını yalnız bırakacak.

Ruslar 68 gün sonra resmi maça çıkacak

İlk 18 haftası tamamlanan Rusya Futbol Ligi’nde 32 puanla 3. sırada bulunan ve şampiyonluk mücadelesi veren Lokomotiv Moskova lige verilen ara nedeniyle 2 aydan fazla bir süredir resmi maç oynamıyor. Rusya’daki hava şartları nedeniyle sert geçen kış aylarında lig oynanmazken, Lokomotif Moskova son resmi maçını UEFA Avrupa Ligi’nde Skenderbeu’ya karşı 10 Aralık 2015’te yaptı. Moskova ekibi 68 gün sonra Fenerbahçe karşısında resmi maça çıkacak.

Yüksek riskli maç!

Bu akşam oynanacak Fenerbahçe-Lokomotiv Moskova maçı, UEFA tarafından “Yüksek Riskli Maç” kategorisine alındı. “Seyirci Davranışları” ile ilgili olarak UEFA’dan geçerli not alması gereken Fenerbahçe için Lokomotiv Moskova karşılaşmasına UEFA Delegesi’ne eş olarak UEFA Güvenlik Temsilcisi de bu maç için atandı. Bu arada sarı lacivertli yönetim, takımın Avrupa’dan men edilmemesi için taraftarları güvenlik. Disiplin ve müsabaka kurallarına uymasını istedi.

19.00 TRT 1/Canlı

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X