F.Bahçe devler sahnesinde!

Sarı lacivertliler, bu akşam 21.00’de Kadıköy’de Shaktar Donetsk ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme maçında 5 Ağustos’taki rövanş için avantaj arayacak.

F.Bahçe devler sahnesinde!

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde heyecan, 3. ön eleme turu ilk maçlarıyla devam ederken, Fenerbahçe 700 gün sonra Avrupa arenasına çıkıyor. 

Avrupa kupalarında aldığı 2 yıllık cezanın sona ermesinin ardından Şampiyonlar Ligi’ne katılmak için eleme oynayacak olan Fenerbahçe, 3. ön eleme turunda Ukrayna’nın Shakhtar Donetsk takımıyla mücadele edecek. Şükrü Saracoğlu Stadı’ndabu akşam saat 21.00’de başlayacak karşılaşmayı Portekiz Futbol Federasyonu’ndan Manuel Jorge Moreira Sousa yönetecek.

RÖVANŞ 5 AĞUSTOS’TA

Sarı lacivertliler, ilk karşılaşmada avantajlı bir skor elde ederek Ukrayna’ya gitmeyi hedefliyor. Türk futbolseverlerin yakından tanıdığı Mircea Lucescu’nun çalıştırdığı Shakhtar Donetsk’le Fenerbahçe arasındaki rövanş maçı 5 Ağustos Çarşamba günü Ukrayna’nın Lviv kentinde oynanacak. 

Portekizli teknik direktör Vitor Pereira, sarı lacivertli takımla ilk ciddi sınavına çıkacak. Simon Kjaer, Şener Özbayraklı, Jose Fernandao, Abdoulaye Ba, Fabiano Ribeiro, Luis Nani, Josef de Souza ve Robin van Persie de görev almaları durumunda Fenerbahçe formasıyla ilk resmi maçlarını oynayacak.

ARSENAL’I ELENMİŞTİ AMA

Son Avrupa maçını 27 Ağustos 2013’te UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda İngiltere’nin Arsenal takımına karşı oynayan Fenerbahçe, Arsenal’a elenip UEFA Avrupa Ligi’ne katılma hakkı kazanmış olmasına rağmen, Türkiye’de yerel ligde şike yaptığı gerekçesiyle UEFA tarafından “2 yıl Avrupa kupalarından men” cezası almış ve Avrupa’da mücadele edememişti. “Sarı Kanarya” Kadıköy’de ise son Avrupa maçını aynı turnuvada yine Arsenal’a karşı 20 Ağustos 2013’te oynamış ve 3-0 kaybetmişti. Sarı lacivertliler, taraftarının önüne 707 gün sonra Avrupa maçında mücadele edecek.

 

21.00 Smart Spor/Canlı

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X