F.Bahçe tur peşinde

Sarı lacivertliler, İstanbul’da 2-1 mağlup ettiği Monaco karşısında bu akşam TSİ 21.45’te adını play-off turuna yazdırmaya çalışacak.

F.Bahçe tur peşinde

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanşında bugün Fransa 1. Lig ekibi Monaco karşısında ilk maçta elde ettiği 2-1’lik galibiyetin avantajını koruyarak tur atlamayı hedefliyor.


II. Louis Stadı’nda TSİ 21.45’te oynanacak rövanş maçını Portekiz Futbol Federasyonundan Artur Dias yönetecek.


Teknik Direktör Vitor Pereira ile milli futbolcu Mehmet Topal cezalarını tamamladı.


Sakatlıkları süren Van Persie, İsmail Köybaşı ile cezalı Alper Potuk ve Volkan Şen ise forma giyemeyecek.

HEDEF DEVLER LİGİ

Sarı lacivertliler, Monaco karşısında alacağı her türlü galibiyet ve beraberlikle adını play-off turuna yazdıracak. Fenerbahçe, iki veya üzeri gol atıp tek farklı yenilmesi durumunda ise deplasmanda attığı golün avantajını kullanarak tur biletini kapacak. Rövanş maçının normal süresi Monaco’nun 2-1’lik üstünlüğüyle sona ererse karşılaşma uzatmaya gidecek. Uzatmada da gol olmazsa play-off turuna yükselecek takımı seri penaltı atışları belirleyecek. Fenerbahçe, turu geçmesi durumunda, 7 sezondur ayrı kaldığı UEFA Şampiyonlar Ligi’ne katılabilmek için son engel olan play-off turunu oynayacak.

21.45 LİG TV/Canlı

Türk taraftara yasak

Fenerbahçe taraftarı Monaco Prensliği’nin kararı nedeniyle statta yer alamayacak. Monaco Prensliği, güvenliği gerekçe göstererek Fenerbahçe taraftarlarının Monaco’ya alınmayacağını açıklamıştı. Sarı lacivertli kulübün resmi yollarla yaptığı girişimlere rağmen Monaco Prensliği, daha önce aldığı karardan geri adım atmadı. Monaca’ya yaklaşık 20 kilometre uzaklıkta olan Nice şehrine de sarı lacivertli taraftarların alınması yasaklandı. Nice Valiliği, 4 Ağustos’a kadar şehirde Fenerbahçeli taraftarların dolaşmasını yasakladı. Bu yasaklar nedeniyle sarı lacivertli taraftarlar, II. Louis Stadı’nda takımlarını destekleyemeyecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X