Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

F.Bahçe’de flaş gelişme… Kadro dışı bırakıldı…

Yeni sezon planlaması için hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe’de Mauricio Isla ile yol ayrımına gelindi. Şilili futbolcunun sezon sonunda bitecek olan sözleşmesi yenilenmeyeceği gibi kalan 8 haftada da takımda düşünülmediği öğrenildi.

Yeni sezon planlaması için hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de Mauricio Isla ile

Koronavirüs sürecinde ailesiyle birlikte karantinaya giren Isla, yönetimin izni ile daha sonra başlayan idmanlarda yer almazken, Şilili oyuncu ne Samandıra’daki tesislerde ne de Riva’da başlayan takım kampına katılmadı.

isla

YÖNETİM KARARINA KADAR İZİNLİ
Fenerbahçe Kulübü’nün izin verdiği Isla, alınan karar açıklanana kadar takımla birlikte idmanlara çıkmamaya devam edecek. Isla ile yol ayrımına gelinmesinde en önemli faktör ücretinde indirime gitmemesi oldu.

Yeni sezonda ülkesine dönmeyi planlayan Isla’nın, motive olamayacağını da düşünen sarı-lacivertli yönetim, kalan 8 haftadaki maç başı ücretlerini hak etmemesi için de kadroya alınmasına sıcak bakmıyor. Isla’nın kulüp ile ilişiğinin kesilmesi beklenirken teknik heyet, bu süreçte sağ bekte Dirar’ı ve yedek olarak da Murat Sağlam’ı oynatmayı planlıyor. (DHA)


Avatar Seç KAPAT
TFF Kulüp Lisans Kurulu, 22 Haziran 2026 tarihli toplantısında 2026-2027
Sıradaki Haber Süper Lig’de harcama limitleri belirlendi! En fazla limit hangi kulüpte?