F.Bahçe’de virüs çıkmıştı… TOFAŞ’tan açıklama geldi…

Basketbol Süper Ligi’nde Fenerbahçe Beko’nun ligde en son karşılaştığı ekip olan TOFAŞ’ta Genel Menajer Tolga Öngören, “Şu anda bizde kimsede herhangi bir belirti yok. Maçın üzerinden 7 gün geçti. Hepimiz zaten izale durumdaydık. Biraz daha dikkat edeceğiz” dedi.

F.Bahçe’de virüs çıkmıştı… TOFAŞ’tan açıklama geldi…

RECAİ UYSAL
Fenerbahçeli basketbolcu ve idarecilerde koronaviras belirtisi olması üzerine gözler sarı lacivertli ekibin ligde son oynadığı ekip olan TOFAŞ’a çevrildi. Haberi alır almaz kulüp doktoruyla görüştüklerini belirten Genel Menajer Tolga Öngören, “Şu anda herhangi bir sıkıntılı durumumuz yok. Doktorumuz, -salgınlar ilgili herhangi bir belirti olması halinde temasa geçelim ve hastaneye gidelim- dedi. Şu anda beklemekten başka yapacak bir şeyimiz yok. Zaten çalışmalarımızı durdurmuştuk. Hepimiz izole durumdayız. Biraz daha dikkat edeceğiz. Maçtan sonra yarın (bugün) 8. gün olacak. Bekliyoruz” dedi.

YABANCILAR GİTTİ
Fenerahçe maçında Sammy Meija ve Devin Williams’ın kendi istekleri doğrultusunda oynamadığını belirten Öngören, “Ama diğer oyuncularımız forma giydi. Zaten şu anda karantinadayız. Durumu takip edeceğiz” ifadelerini kullandı. Maçların oynanmaması gerektiğini bu yüzden dile getirdiklerini belirten Tolga Öngören, “Yabancı oyunculardan büyük bölümü ülkelerine döndü. Yaşanan gelişmeyle ilgili kendilerine bilgilendirdik. Sammy Meija’nın da bugün ülkesine gitti” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X