F serisi 1 doları çocukları yırtmasın diye taşıyormuş!

Bursa’da Fettulahçı Terör Örgütü soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve üzerinde örgütteki rütbeleri belirten F serisi 1 dolarlık banknot bulunan eski Bursa Terörle Mücadele Şube Müdürü Murat Ç. ifadesinde paranın çocuklarına ait olduğunu yırtmasınl

F serisi 1 doları çocukları yırtmasın diye taşıyormuş!

BÜLENT CİVANOĞLU

Bursa İl Emniyet Müdürülüğü Terörle Mücadele Şubesi geçtiğimiz günlerde Fetullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) kapsamında çoğu polis müdürü olmak üzere 29 kişiyi gözaltına almıştı. 

Bu kişilerin FETÖ/PDY üyesi oldukları yaptıkları usulsuz telefon dinlemelerinde edindikleri, istihbaratları bürokrat ve işadamlarına baskı kurmak için kullandıkları iddia ediliyordu. 

Gözaltına alınan 29 kişi tutuklanarak cezaevine kondu. 

“15 Temmuz Darbe” girişimi ardından gözaltına alınan asker ve polislerin ev ve üzerinden örgütteki rütbelerini gösteren Fettullah Gülen, tarafından yollandığı iddia edilen okunmuş  1 dolarlıklar çıkmıştı. 

En yüksek rütbeyi belirleyen F serisi 1 dolar Bursa eski Terörle Mücadele Şube Müdürü Murat Ç.’nin yapılan üst araması sırasında cüzdanında da bulundu. 

Murat Ç. ifadesinde ” 1 dolarlığın çocuklarının olduğunu söyleyerek, ” Para çocuklarıma ait F serisi olması tesadüf yırtmasınlar diye cüzdanımda taşıyordum”dediği öğrenildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X