Faaliyet raporuna onay

Gemlik Belediye Meclisi Nisan ayı ikinci oturumunda imar komisyonu raporları karara bağlanırken, Plan Bütçe Komisyonu Başkanı Ersin Kahraman ve İmar Komisyonu Başkanı Gülşen Uslu, komisyondan gelen raporları okudular.

Faaliyet raporuna onay

CEMAL KIRGIZ

Eylül ayından beri uygulamaya konulan zemin etüt raporlarında sondaj sayılarındaki değişikliğin değerlendirildiği gündem maddesinde, CHP’li Mert Dimili, sondaj sayılarında eksiltme olmaması gerektiğini söyledi. 

MHP’li Osman Doğan’da, önergenin hangi amaçla verildiğini sorarak, bir yanda sağlam zeminli arazilere taşınma, öte yandan sondaj sayısında eksilme olmasının çelişkili olduğunu bildirdi. 

ÇALIŞMALARI ANLATTI

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, bir yıllık çalışmalarını değerlendirdiği konuşmasını slayt gösterimiyle yaptı. Alt yapı, üst yapı, tesisleşme, spor, Büyükşehir yatırımları ve merkezi hükümet yatırımlarının yanı sıra, kültürel, sosyal ve sportif etkinlikler konusunda uzun bir konuşma yapan Refik Yılmaz, TOKİ, kentsel dönüşüm, Adliye binası, Büyük Kumla Barajı, teleferik, Modern Bölge Hastanesi, İstanbul-İzmir Otobanı Bursa geçişi, Armutlu ve Mudanya yol genişletme çalışmaları, göletler, spor sahaları, dere ıslah çalışmaları, kent meydanı projesi gibi önemli yatırımlar hakkında bilgi sundu.

Yılmaz daha sonra faaliyet raporunu oylattı. CHP’lilerin çekimser, MHP’lilerin ret oyu verdiği rapor, AK Partililerin oylarıyla kabul gördü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X