Fabrika alev topuna döndü! Art arda patlama sesleri

Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde bir tekstil fabrikasında yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangında fabrika küle döndü, art arda patlamalar yaşadı.

Fabrika alev topuna döndü! Art arda patlama sesleri

Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde bir fabrika çıkan yangında alevlere teslim oldu. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Yangın, 09.50 sıralarında Çayırova Cumhuriyet Mahallesi Yelken Sokak üzerindeki bir fabrikada meydana geldi. Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyen alevler tüm fabrikayı sardı. Yaklaşık 45 dakikanın ardından fabrika küle döndü.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

PATLAMA SESLERİ DUYULDU

Alevlerin çevredeki fabrikalara sıçramaması için önlem alan itfaiye ekipleri, zaman zaman patlama sesleri de duyulan yangına güçlükle müdahalede bulundu.

“İŞÇİLER VAR” İDDİASI

Öte yandan Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla fabrikada çalışma olmadığı belirtilirken, içeride yabancı uyruklu 3 işçinin olduğu öne sürüldü. Emniyet yetkilileri, iddiaları araştırdıklarını, söndürme çalışmalarının ardından fabrikada kontrol yapılacağını belirtti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X