Fabrika ayarlarına döndüm

Fabrika ayarlarına döndümLenf kanserini yenerek adeta yeniden doğan Fatih Erkoç, sevenlerinin duasıyla ayakta kaldığını söyledi.

Fabrika ayarlarına döndüm

YAZ AYLARINDA BODRUM’DA…

Kışları Bursa’da kendi adını taşıyan sanat merkezinin başında duran Fatih Erkoç, yazın gelmesiyle soluğu Bodrum’da aldı. Lenf kanserine yakalandığı haberiyle sevenlerini üzen, ancak tedavisinin ardından eski sağlığına kavuşan Erkoç, ‘Bodrum’un deniz havası ve yelken yapmak ilaç gibi geldi. Bundan sonra da umuyorum ki bir daha tekrar etmez’ diye konuştu.

SIRTIM ARTIK YERE GELMEZ…

Tedavi sürecinde sevenlerinin desteğiyle moral bulduğunu belirten Fatih Erkoç, bu durumun iyileşmesinde etken olduğunu söyledi. Hayranlarıyla zaman zaman esprili diyaloglar da yaşayan Erkoç, ‘Sevenlerim beni yeniden sağlıklı bir halde gördüklerinde ‘Fatih abi fabrika ayarlarına dönmüş’ diyorlar.Bu kadar çok sevenimiz varken sırtımız yere gelmez’ dedi.

Kansere yakalananlara moral amacıyla kitap yazdığını söyleyen Erkoç, kitabına 1990’lı yıllara damga vuran şarkısı, ‘Avuç içi kadar mutluluk’ adını vereceğini söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X