Fabrika kepenkleri kaldırdı

Türk futboluna bir çok yetenek sunan Bursaspor’un altyapısında dün 2000 doğumlu 70 sporcu için Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nde seçme yapıldı.

Fabrika kepenkleri kaldırdı

TOLGA ÖZTAŞ

Bursaspor’da altyapı koordinatörlüğüne yeniden Mesut Ünal’ın getirilmesinin ardından futbolcu fabrikası Vakıfköy’de çalışmalar start aldı. İlk olarak dün Timsah’ın U-16 Yaş Ligi takımına girmek isteyen 70 sporcunun seçmeleri yapıldı. Vakıfköy Orhan özselek Tesisleri’nde bugün 2001 doğumlular, yarın 2002 doğumlular ve son olarak ise perşembe günü 2003 doğumlular için seçmeler yapılacak. Altyapı hocalarının gözüne giren isimler gelecek sezon Bursaspor’un yanı sıra pilot takım Yeşil Bursa’nın alt yaş lig takımlarında forma giyecekler.

Havuzumuz çok büyük

Seçmelerle ilgili OLAY Spor’a bilgi veren Bursaspor altyapı koordinatörü Mesut Ünal, ‘Çalışmalarımıza bugün startı verdik. Geçen sene amatör kümelerde resmi olarak 300 dolayında maç izlemiştik. Oyuncu havuzumuz çok geniş. İzlediğimiz maçlardan ilk olarak U-21, U-19 ve U-17 takımlarımıza takviyeleri yaptık ve bu takımlarımızı oluşturduk. U-16, U-15, U-14 ve U-13 takımlarımız için de oyuncularımızı belirledik. Ancak gözden kaçanlar olabilir diye bu seçmeleri düzenledik. Bu sene Bursaspor altyapısı yine Türkiye’yi sallayacak’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X