Fabrikalardan kasaya 17 milyon 900 bin TL girdi

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, gündemi oldukça meşgul eden Minareliçavuş’taki fabrika binalarının ve arazinin 2.parselinin satışıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Fabrikalardan kasaya 17 milyon 900 bin TL girdi

Bölükbaşı, ’16 Milyon TL’ye sattık. Arazinin ikinci parselini de 1,5 Milyon TL bedelle verdik. Artı olarak 400 bin TL tapu masrafı vardı. Alıcı firma bizi kırmayarak tapu masraflarını kulübümüze hibe etti. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Kaç yıldır ödemeyen kiracılar var. Davalar açtık. Tahliye davası. Şu tarihten şu tarihe kadar değerlendirerek geriye dönüş farkını ödemeniz lazım dedik. Orada metrekare 350 ile 390 dolar arasında değişiyordu. Biz 550 dolara sattık ve parayı peşin aldık. 26 senelik kira bedeline satış gerçekleştirdik. Bu araziyi UEFA mali kriterlerine göre bütçeye koyamıyorduk. Bütçeye koyabilmen için reklam geliri, stadyum geliri ve futbolcu satışlarından gelecek paralara yer verebiliyorsunuz. O zaman neden bu araziyi tutacağım. Benzinliği satmayalım dedik. Şu anda benzinliği kendimiz yapıyoruz. Eğer fabrika arazisi yerine benzinliği satsaydım UEFA bütçesindeki sıkıntı devam edecekti’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X