Fabrikaları satarken kime sordunuz?

Bursasporlu taraftarlar, kulübe ait fabrikaların satılması ve takımın yaşadığı mali krizi nedeniyle başkan Recep Bölükbaşı’na tepki gösterdi.

Fabrikaları satarken kime sordunuz?

Basın toplantısı düzenleyen taraftarlar, ‘Son olarak 40 senelik fabrikamız satıldı. Kime sordular da sattılar; kimseye sormadılar. 138. madde diyor ki ‘Bursaspor Kulübü’nü sadece borçlandırabilirsiniz. Kulübün herhangi bir mal varlığını satamazsınız’. Başkan Recep Bölükbaşı 8 aydan beri burada. Kulübe kalıcı gelir olarak hiç bir şey getirmedi, sadece sattı. Elinden gelse, ipotekli olmasa benzinliği de satacak. Para yokmuş. Para yoksa niye geldiniz? O zaman Teksas’ta bu işi yapacak bin tane adam var. 6 aydan beri oyunculara para verilmiyor. 120 milyon TL borç olduğunu açıkladılar. Bankalara ne kadar borç olduğu bilinmiyor. Bursaspor’un yılda 1 milyon TL faiz ödediği söyleniyor. Yazık, günah değil mi?” dedi.

 

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X