Facebook’ta canlı yayın dönemi

Bir süredir Periscope’takine benzer bir canlı yayın servisini test eden Facebook, söz konusu özelliği ABD’deki kullanıcılarının hizmetine sundu.

Facebook’ta canlı yayın dönemi

İlk etapta sadece iPhone kullanan ABD’li kullanıcıların hizmetine sunulan özellik kapsamında kullanıcılar kendi profilleri veya grupları üzerinden yapabileceği canlı yayın özelliğine  durum menüsü üzerinden ulaşacak.

Facebook kuşkusuz hakkında en çok iddia ortaya atılan teknoloji şirketlerinin başında geliyor. Dünyanın en büyük sosyal medya ağı olan Facebook hakkında gün olmasın ki yeni bir dedikodu çıkmasın. İşte o dedikodular.

Facebook profilinizde kimlerin gezdiğini görebilirsiniz

Facebook, buna izin vermiyor ve bunu yapmanıza yardımcı olacak hiçbir uygulama da yok. Eski sevgilinizin profilinize kaç kere baktığını oturduğunuz yerden öğrenmenizin herhangi bir yolu üzgünüz ki bulunmuyor. Facebook’un kendisi bile böyle bir işlev sunmadığını söylemekten yoruldu.

Arkadaşlarımdan gelen mesajlar güvenlidir

Arkadaşlarınızın size zarar vermek gibi bir niyeti olmayabilir, ancak bunu kullanmak isteyen kişiler var. Bazen arkadaşınızdan, sizden garip bir şey isteyen bir mesaj ve bir bağlantı alabilirsiniz. Son dönemde dedikodular o kadar yoğunlaştı ki Facebook bile şu açıklamayı yapmak zorunda kaldı: “Marsta su olabilir ancak bugün internette okuduğunuz her şeye inanmayın. Facebook ücretsizdir ve her zaman ücretsiz olacaktır

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X