Fahriye’nin Cannes sınavı

Cannes Film Festivali’nde ‘The Meyerowitz Stories’ filminin gösterimine katılan Fahriye Evcen, gazetecilerden beklediği ilgiyi görmese de kırmızı halıda yıldız gibi parladı.

Fahriye’nin Cannes sınavı

BAŞROLDE YILDIZLAR VAR

Burak Özçivit’le 29 Haziran’da evlenecek olan Fahriye Evcen, başrolünü Adam Sandler, Ben Stiller ve Dustin Hoffman’ın oynadığı filmin gösterimi öncesi basın karşısına çıktı. Gösterimin yapılacağı salona girerken kırmızı halıda boy gösteren Evcen, şıklığı ve güzelliğiyle dikkat çekti. Ancak Evcen’in poz verdiği anlarda yabancı basından ilgi görmediği gözlendi.

CLAUDIA CARDINALE’YE PLAKET

Fahriye Evcen Cannes’da, 2010 yılında ‘Sinyora Enrica ile İtalyan Olmak’ filminde gençliğini canlandırdığı Claudia Cardinale’yle de buluştu. Cardinale’yle sohbet eden oyuncu, o anları hayranlarıyla paylaştı. Öte yandan Claudia Cardinale’ye Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürü Erkin Yılmaz tarafından sinemaya katkılarından dolayı onur plaketi verildi. 

POZ VERDİ AMA

Geçtiğimiz yıl da Cannes Film Festivali’ne katılan Fahriye Evcen, foto muhabirlerinden beklenen ilgiyi görmedi. Evcen poz verirken foto muhabirlerinin başka yıldızlara odaklanması dikkatlerden kaçmadı. 

Evcen, ‘Sinyora Enrica ile İtalyan Olmak’ filminde gençliğini canlandırdığı Tunus doğumlu İtalyan oyuncu Claudia Cardinale’yle hasret giderdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X