Fair-Play Kervanı Ordu Üniversitesi’nde

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi tarafından Üniversitelerde fair-play felsefesinin yayılmasına yönelik olarak düzenlenen “Üniversite Fair-Play Kervanı” Ordu Üniversitesi’ni ziyaret ediyor.

Fair-Play Kervanı Ordu Üniversitesi’nde

20 Kasım Cuma günü gerçekleşecek etkinlikte kervan heyeti Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç’ı ziyaret edecek. Düzenlenecek Fair-Play Konferansına Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Ahmet Ayık ile 1992 Barcelona Olimpiyatları’nda üçüncü olan Ordulu judocu Hülya Şenyurt da katılacak. Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Fair- Play Komisyonu yurt çapındaki çalışmalarına devam ediyor. Komisyonun bu yılki programında yer alan ve Türkiye’deki 10 Üniversitenin Spor Bilimleri Fakülteleri ve Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okullarını hedefleyen Fair- Play Üniversiteler Kervanı, Ordu Üniversitesi’nde öğrencilerle buluşacak. Ordu Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu’nda 20 Kasım 2015 Cuma günü yapılacak Fair-Play organizasyonunda farklı etkinlikler gerçekleşecek. Ziyaret sırasında, Dünya Fair Play Karikatür Sergisi açılacak. Burada Fair Play Kervanının Sponsorları; Basın İlan Kurumu, Kiğılı, Hacıbekir ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi stantları da yer alacak. Ayrıca kitap ve broşür gibi basılı materyaller öğrencilere dağıtılacak. KERVANIN PROGRAMI Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Üniversiteler Kervanı, 20 Kasım 2015 Cuma günü saat 9.30’da Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nu ziyaret edecek. Komisyon saat 11.15’de Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç’a bir ziyaret gerçekleştirecek. Heyet saat 13.00’da Ordu BESYO’da Dünya Fair-Play Karikatür Sergisinin açılışını yapacak. Ordu Üniversitesi’nde gerçekleşecek konferansa, Avrupa Fair Play Birliği (EFPM) Başkan Yardımcısı Erdoğan Arıpınar, Türkiye Fair Play Komisyonu Başkanı Murat Özbay, komisyon üyelerinden Teoman Güray, Semra Demirer, Haldun Domaç ve Sevim Güllü ile Olimpiyat ve Dünya Şampiyonu, unutulmaz güreşçi Ahmet Ayık ve 1992 Barcelona Olimpiyatları’nda 48 kiloda üçüncü olan joducu Hülya Şenyurt katılacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X